RAZLIČNOST JE ZAKON NA OŠ TRZIN

Na OŠ TrzinNaš program »Različnost je zakon« smo 13. oktobra 2017predstavili na Osnovni šoli Trzin. Vraževernim učencem šestega A in B razreda smo na petek 13 v dveh šolskih urah predstavili našo invalidnost ter vzroke in posledice, ki jih le-ta prinaša. Tako so ob dveh predavanjih, ki sta jih izvedla Slavko in Rok, teoretično izvedeli več o nas, nato pa so se praktično preizkusili v vožnji

z vozičkom na poligonu, ki smo ga pripeljali s seboj. Tam jim je vse za varno vožnjo razložil Nino, z našim reprezentantom Ljubišo pa so se preizkusili tudi v namiznem tenisu. Na koncu smo jim razdelili še letake in revijo našega društva Izziv, da si lahko preberejo več o našem delovanju. Dogovorili smo se še, da v kratkem izpolnijo evalvacijski vprašalnik s katerim merimo uspešnost našega programa.
Program sofinancira Javna agencija republike Slovenije za varnost prometa.

PredstavitevPredstavitev projektaArhitekturne ovirePredstavitev namiznega tenisaPredstavitevf