PROMETNI DAN NA OSNOVNI ŠOLI ZADOBROVA

Predstavitev dejavnosti društvaNa Osnovni šoli Zadobrova so učenci 19. septembra 2017 imeli prometni dan. Policistom in redarjem se je s projektom »Različnost je zakon,« pri osveščanju otrok pridružilo tudi naše društvo. Devetošolcem sta Ljubiša in Rok najprej predstavila poškodbo hrbtenjače, vzroke za nastanek invalidnosti in hude posledice, ki jih pusti tovrstna poškodba.

Logotip agencijePosebej pa sta omenila poškodbe v prometu, saj kar 28% članstva zaradi njih pristane na vozičku. Nato sta jim predstavila še delovanje društva, programe, ki jih izvajamo in s čim vse se ukvarjamo. Po predavanju pa so se učenci lahko poizkusili še v namiznem tenisu z Ljubišo, kar je bil tudi zaključek našega druženja.
Projekt sofinancira Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa.