BATAGELJ PRIPLAVAL NORMO ZA NASTOP NA SP

Nino Batagelj bo nastopil na svetovnem prvenstvuPo veliki smoli z očali na zadnji svetovni seriji za plavalce invalide v Berlinu, kjer je naš plavalec Nino Batagelj za tri stotinke zgrešil drugo normo za nastop na svetovnem prvenstvu v Mehiki, je na odprtem italijanskem prvenstvu le uspel.
Nastop na prvenstvu mu je potrdil Mednarodni paraolimpijski komite – para plavanje in s tem omogočil še zadnjo možnost. Nino je 15. julija 2017 priložnost izkoristil in s časom 1:32,32 tako rekoč za rep ujel tako želeno normo. In tako bo nastopil na svetovnem prvenstvu v plavanju za invalide, ki bo od 30. septembra do 7. oktobra 2017 potekalo v Mehiki.
Na tekmovanjih ga spremlja selektorica Jana Čander.