OBISKALI SMO OSNOVNO ŠOLO DOB

Obiskali smo OŠ DobProjekt »Različnost je zakon« smo 14. aprila 2017 predstavili na Osnovni šoli Dob pri Domžalah. Rok je osmemu A razredu predstavil poškodbe hrbtenjače, vzroke teh poškodb in njihove hude posledice. Ker se je že začela sezona motornih koles, smo učence opozorili na nošenje zaščitne opreme, predvsem čelade.

Predstavitev učencem osmega A razredaPrav tako smo jih opozorili na skoke v vodo, ter plezanje po drevesih, ki velikokrat botrujejo naši poškodbi. Učenci so ob gledanju projekcije fotografij pridno poslušali vse kar smo jim povedali, po končanem predavanju pa smo odgovorili še na vsa njihova vprašanja.
Ker smo na tej šoli s programom preventive in osveščanja pred leti že gostovali, smo z učiteljico menili, da bi program v bolj obširnem obsegu ponovili v naslednjem šolskem letu.
Projekt sofinancira občina Domžale in Javna agencija republike Slovenije za varnost prometa.