BOŽIČEK OBISKAL IN OBDARIL NAŠE MALČKE

Drugo leto spet pridem, je obljubil BožičekFOTOGRAFIJE - V prostorih Fundacije humanitarnih in invalidskih organizacij Slovenije je 16. decembra 2016 malčke naših članov obiskal in obdaril Božiček. Otroci so ga nestrpno pričakovali, Božička pa ni in ni bilo. Pa je prišel klovn Aleksander in jih nasmejal do solz. Otroci in njihovi starši so neizmerno uživali in sodelovali v njegovi pantomimi in pestri predstavi z baloni za oblikovanje.

Otroke je razveseljeval klovn AleksanderIn koliko zabave so imeli z rolicami papirja. Z njimi in lučkami so skupaj okrasili celo novoletno jelko.
Toda otroci so se vse pogosteje ozirali proti vratom v upanju, da bi čim prej zagledali Božička s košem daril. Še Aleksander ga je šel iskat. No, končno so ga le dočakali, pa tudi njegova darila. Vsakega posebej je vzel v naročje, malo z njim pokramljal in mu izročil tako težko pričakovano darilo. Ko so se poslovili jim je Božiček obljubil, da jih bo drugo leto spet obiskal, če bodo pridni.