PREDNOVOLETNI IZZIV

Prednovoletni IZZIVKo smo zakorakali v praznične dni je 17. decembra 2016 na prednovoletnem srečanju člane, njihove svojce in sodelavce društva, razveselil še decembrski IZZIV. Nekateri člani so ga takoj prelistali in pregledali bogato in pestro vsebino, ki je z zanimivimi fotografijami natisnjena kar na dvainosemdesetih straneh.
Bralce bodo prav gotovo pritegnili številni prispevki iz dogodkov zadnjega polletja. Na kratko jih je v svoji kolumni strnila predsednica društva Mirjam Kanalec, ki je tokrat pripravila in tudi uredila pisno in slikovno gradivo. V glasilu je zanimiv »časoplov«, ki s kratkimi prispevki in fotografijami predstavlja aktualne dogodke. Nadaljevanje vsebine pa niza različne zanimive prispevke o: dejavnosti društva, zakonodaji, socialnem področju, varovanja zdravja, športu … Sicer pa kliknite na povezavo in se sami prepričajte. Glasilo je lepo oblikoval Nino Batagelj.