Vsakoletno silvestrovanjeFOTOGRAFIJE - Naše društvo je tradicionalno prednovoletno srečanje za člane, svojce in sodelavce pripravilo 17. decembra 2016 v veliki restavraciji Hotela Kongo & Casino v Grosupljem. Letošnje prijetno druženje je v pestrem razvedrilnem programu prineslo tudi nekaj prijetnih presenečenj. V pozdravnem nagovoru je predsednice društva Mirjam Kanalec zaželela vsem vse dobro v prihajajočem letu, dobrim željam pa se je tako kot že vrst let nazaj, pridružil tudi župan MOL Zoran Janković.

Že 10 let nas ob novem letu obišče naš župan Zoran JankovićSeveda smo z županom in predsednico tem željam tudi nazdravili. Za tem je sončni žarek presenečenja posijal naši članici Bredi Malus, ki je v dar od društva dobila lep sodoben električni voziček. Voziček je društvu poklonil dobavitelj tehničnih pripomočkov ORMEGA MM, Bredi pa bo prav gotovo omogočil samostojnejše in kvalitetnejše življenje.
Za veselo vzdušje je v nadaljevanju našega druženja poskrbel Duo The plejbek. Duo ima širok izbor domačih in tujih pesmi, ki jih je izpolnjeval tudi našim željam. Vmes pa brez tradicionalnega srečelova, ki je bil tokrat še posebej bogat, tudi ni šlo. Med številnimi bogatimi dobitki je Zdravilišče Laško prispevalo vikend paket za dve osebi, Zveza paraplegikov Slovenije tedensko bivanje v hiški v Čatežu, vikend paket pa tudi Dom paraplegikov Pacug.
Presenečenje za Bredo MalusIn že sta bili na vrsti dve točki striparja Aleksandra. Pri vlogi ruskega astronavta Vladimirja mu je pomagal naš gost Jani. Ker pa sta popila preveč vodke, jima polet v vesolje ni uspel. Seveda pa je bilo veliko smeha, zato sta požela tudi velik aplavz.
Nastop trebanjske godbeVečer smo popestrili še s popularnim in vedno privlačnim Bingom, ki z domiselnimi dovtipi s simpatičnimi pomočnicami že tradicionalno vodi naš Luka. Glavni dobitek je bil izkupiček od prodanih lističev.
Ko smo že mislili, da je naš razvedrilni program zaključen, nas je prijetno presenetil Občinski pihalni orkester Trebnje z mažoretami, ki se je vračal z nastopa v Velenju. Nastop pri nas je pripravil član orkestra klarinetist paraplegik Gašper Peček, ki vse vabi na tradicionalni novoletni koncert 26. decembra v Trebnje.
Na srečanju se je z novimi vozički predstavila tudi SOČA OPREMA. Zvečer je glasbo za vsak okus vrtel DJ Slavko, vse organizacijske niti prireditve pa so bile v rokah vsestranske podpredsednice Mojce Burger.

Logotip Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine je bilo ustanovljeno 5. decembra 1978 in združuje skoraj tretjino vseh slovenskih paraplegikov in tetraplegikov.
Namen in cilj društva je prostovoljno in neodvisno združevanje paraplegikov in tetraplegikov zaradi ugotavljanja in zadovoljevanja njihovih posebnih potreb ter zastopanja njihovih interesov.

Društvo paraplegikov
ljubljanske pokrajine
Dunajska cesta 188 - 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (01) 569-11-23
Telefaks: +386 (01) 569-11-24
GSM: 041 649-806 - 051 649-806

E-pošta: dlj.paraplegik@guest.arnes.si
Splet: www.drustvo-para-lj.si

Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 8731 144

Davčna številka:
SI 92039456

Twitter YouTube QR koda
mt_ignore Facebook