"RAZLIČNOST JE ZAKON" - NA OŠ V LOŠKEM POTOKU

Predstavitev društva in vzrokov naših poškodbFOTOGRAFIJE - Tokrat smo se predstavili učencem na OŠ Dr. Antona Debeljaka v Loškem Potoku. Na tej šoli smo sicer bili že leta 2014, vendar smo jih na njihovo željo ponovno obiskali. In tako smo na lep mrzel dan 29. novembra 2016 po uri vožnje s kombijem prispeli v Loški Potok.

Predstavitev arhitekturnih ovir najmlajšimZ Marijo Potisek smo se dogovorili za predstavitev učencem 9. in 6. razreda, a ker so se z nami hoteli srečati tudi učenci 4. razreda, smo z veseljem ustregli tudi njim. Po toplem sprejemu smo se razdelili po učilnicah. Željko je predstavil slikanje z usti, Slavko in Rok sta s projekcijo fotografij in komentarji predstavila društvo in vzroke naših poškodb, Nino pa je v telovadnici učence seznanil z različnimi arhitekturnimi ovirami. Po treh urah smo ozavestili okrog 50 učencev in skoraj ducat učiteljev.
Zadovoljstvo je bilo obojestransko, povemo pa naj, da je utrip življenja na podeželju bistveno bolj umirjen kot v mestih. Posledično se to pozna tudi na učencih, učiteljih in ostalih delavcih na šoli. Tako je minil še en lep, prijeten delovni dan ekipe ''Različnost je zakon!''