RAZLIČNOST JE ZAKON V KOČEVJU

Poligon z oviramiPredstavitev dejavnostiTokrat smo se 14. aprila 2016 s tem programom predstavili na OŠ Ljubo Šercer v Kočevju. To je majhna šola za otroke s posebnimi potrebami. Na šoli je 45 učencev, ki so prisluhnili predavanju Roka o dejavnostih društva in vzrokih naših poškodb, z Ninom preizkusili naš poligon z ovirami, z Željkom pa slikali z usti. Ob vsem dogajanju so z veseljem prisluhnili tudi našim zgodbam, zadovoljni pa so bili tudi vzgojitelji in vzgojiteljice, saj niso vedeli kaj točno pričakovati od takega programa. Na koncu je vsak od nas prejel majhno darilce, a v večje zadovoljstvo nam je bil pozitiven odziv učencev in učiteljev. To pa je tisto, kar ti polepša dan in te žene naprej, saj veš, da delaš nekaj dobrega za druge.