V PRIJETNEM OKOLJU OŠ LUISA ADAMIČA V GROSUPLJU

"Različnost je zakon!" na OŠ Luisa Adamiča v GrosupljemFOTOGRAFIJE - V okviru Tedna otroka, ki je letos potekal od 5. do 11. oktobra, je Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine v OŠ Luisa Adamiča v Grosuplju poskrbelo, da je bil dopoldan pester in poučen. Letošnja vsebinska usmeritev je bila - »Nekaj ti moram povedati«. Dobro komuniciranje med ljudmi je namreč pomembno v vseh življenjskih obdobjih, učimo pa se ga že zelo zgodaj.
Predstavitvi je prisluhnilo 400 učencevPredstavitvi je prisluhnilo 400 učencev9. oktobra smo projekt »Različnost je zakon« predstavili učencem od 6. do 9. razreda in res smo jim veliko povedali. Kar 400 učencev je v avli šole prisluhnilo Mirjam in Ninu, ki sta jim s projekcijo fotografij predstavila poslanstvo društva in jih opozorila na vzroke, ki so botrovali naši poškodbi hrbtenjače. Predvsem pa na prometne nesreče, ki prednjačijo pred vsemi drugimi vzroki.
Slogan – »Nekaj ti moram povedati!« sta izkoristila za izpoved osebnih življenjskih zgodb. Predstavitvi so učenci in njihovi učitelji z velikim zanimanjem prisluhnili in prepričani smo, da so dobili dober poduk