MALČKE NAŠIH ČLANOV OBISKAL IN OBDARIL DEDEK MRAZ

FOTOGRAFIJE - Obisk dedka MrazaV prostorih Fundacije humanitarnih in invalidskih organizacij Slovenije je 22. decembra 2015 štirinajst malčkov naših članov obiskal in obdaril dedek Mraz. Še prej jih je obiskal klovn Aleksander ter med otroke prinesel obilo smeha in dobre volje.

Mimogrede je ušpičil kakšno vragolijo in iz rokava stresel neverjeten čarovniški trik. Vse je zabaval klovn AleksanderŠe posebej, ko je pojedel dolg napihnjen balon. Otroci in njihovi starši so neizmerno uživali in sodelovali v njegovi pantomimi in pestri predstavi z baloni. Res so se od srca nasmejali.
Toda otroci so se vse pogosteje ozirali proti vratom v upanju, da bi se čim prej prikazal dedek Mraz s košem daril. No, dočakali so tudi ta trenutek. Očke so zažarele, ko jih je vzel v naročje, malo z njimi pokramljal in izročil tako težko pričakovano darilo. S tem se jim je uresničila velika prednovoletna želja.