ZADNJA SEJA UPRAVNEGA ODBORA V LETU 2015

Člani Upravnega odbora so se 23. decembra v prostorih društva sestali na zadnji seji v letošnjem letu. Razpravljali so o zadnjih dogodkih in sprejeli nekaj pomembnih sklepov za nadaljnje delovanje društva.
Koordinatorka Mojca Burger je člane UO seznanila z organizacijo in potekom prednovoletnega srečanja v Grosupljem ter obisku dedka Mraza v prostorih FIHA. Srečanja se je udeležilo približno 180 članov, svojcev in sodelavcev društva, dedek Mraz pa je obdaril 14 malčkov članov društva.
Predsednik društva Gregor Gračner je poročal o podpisu pogodbe pri nakupu skladiščnih prostorov. Pri nakupu je pomagala Mestna občina Ljubljana in Občina Hrastnik. Omenil je tudi dobro sodelovanje z Občino Hrastnik pri saniranju arhitekturnih ovir pri dveh naših članih.

O delovanju mreže socialnih poverjenikov je člane UO seznanila vodja socialnih dejavnost Mojca Burger. Že po tradiciji našim socialno šibkim članom v prazničnem času posvetimo nekoliko več pozornosti. Darila jim bodo ob obiskih razdelili socialni poverjeniki. Aktualne dogodke je ob koncu seje predstavil predsednik društva.