25. REDNA SEJA UPRAVNEGA ODBORA DRUŠTVA

Člani UO na redni sejiV prostorih društva je 7. decembra 2015 potekala 25. redna seja Upravnega odbora. Po sprejemu zapisnika in poročilu Nadzornega odbora so člani pripravili program izrednega Občnega odbora, ki bo na začetku novoletnega srečanja 19. decembra 2015 v Grosupljem. Občni zbor bo imel le dve točki dnevnega reda – sprejem Pravilnika o volitvah in nakup skladiščnih prostorov.

V nadaljevanju seje so člani Upravnega odbora prisluhnili problematiki na socialnem področju in se seznanili s potekom delovnega sestanka s člani ribniškega in kočevskega območja s predstavniki občin.
Koordinatorka prireditev Mojca Burger je UO seznanila s programom novoletnega srečanja in programom ob obisku dedka Mraza, športni referent Robert Žerovnik pa o vseh športnih dogodkih in odličnih rezultatih naših športnikov.
Naše društvo nujno potrebuje skladiščne prostore, pogodbo o nakupu bomo podpisali, ko bo sklep o nakupu potrdil Občni zbor. O aktualnih dogodkih (Upravni odbor Zveze paraplegikov Slovenije) je člane UO seznanil predsednik društva Gregor Gračner.