OGLEDALI SMO SI MUZIKAL MAMMA MIA

Pred Halo TivoliKar dvajset naših članov in dvajset njihovih spremljevalcev si je 7. decembra v Hali Tivoli brezplačno ogledalo muzikal Mamma Mia. Predstava, ki oživlja ogromno zapuščino znamenite švedske glasbene skupine Abba, si je v več kot štiridesetih državah do sedaj ogledalo preko 50 milijonov gledalcev. Muzikal je tudi pri nas doživel izjemen uspeh in tudi mi smo bili navdušeni.

Odlične Alenka, Simona in DamjanaŠe posebej pa v naslovnih vlogah navdušujejo odlične pevke Simona Vodopivec, Alenka Godec in Damjana Golavšek.
Ogled sta našim članom in njihovim spremljevalcem omogočila Tone Fornezzi-Tof in producent muzikala Jurij Franko, bolj znan kot nosilec olimpijske srebrne medalje v veleslalomu z olimpijade leta 1984 v Sarajevu. Po predstavi nam je Jure povedal, da nam je z velikim veseljem omogočil ogled predstave. Hvala!