S PROJEKTOM »RAZLIČNOST JE ZAKON« DRUGIČ NA NOTRANJSKEM

Predstavitev na OŠ v Starem trguPredstavitev športaFOTOGRAFIJE - Po predstavitvi projekta »Različnost je zakon« na Blokah smo se s projektom 12. decembra predstavili tudi na OŠ heroja Janeza Hribarja v Starem trgu pri Ložu. Naš projekt smo predstavili učencem in učiteljem šestega A in B razreda.

Predstavitev poslanstva društva in vseh vzrokov, ki so nas pripeljali na invalidski voziček sta predstavila Rok in Jože, v nadaljevanju pa naše življenje po poškodbi še Marino Popovič in Benjamin Žnidaršič. Marino je predstavil šport in športne aktivnosti, Beno pa kulturo in naše interesne dejavnosti.
V športni dvorani so se učenci usedli na košarkarski športni voziček in skušali doseči koš, na likovni delavnici pa ob inštrukcijah slikarja Benjamina s čopičem v ustih narediti osnovne slikarske poteze. Košarko na invalidskih vozičkih so demonstrirali Haris, Andro in Elvis.
Slikanje z usti