RAZPIS ZA DELOVNI MESTI OSEBNI ASISTENT

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine objavlja razpis za prosti delovni mesti »osebni asistent«. Zaposlitev je za določen čas za obdobje enega leta s trimesečnim poskusnim delom.
Delo se izvaja na domovih uporabnikov in drugje. Pomoč, ki jo asistenti posameznikom nudijo, je zelo raznolika. Največkrat pomagajo pri osebni negi, gospodinjskih opravilih in spremstvu.

Na prosto delovno mesto se lahko prijavijo moški ali ženske ne glede na izobrazbo, prednost imajo zdravstveni delavci ali socialni oskrbovalci. Pogoj za zaposlitev je opravljen vozniški izpit B kategorije in osebni avto. Kandidat ali kandidatka mora biti zaradi narave dela zmožen fizičnih obremenitev.
Za več informacij kandidati lahko pokličejo na društvo vsak delavnik od 10.00 do 14.00.
Prijave pošljite na e-mail: