PREDNOVOLETNA SEJA UPRAVNEGA ODBORA DRUŠTVA

19. seja Upravnega odboraV prostorih društva so se člani Upravnega odbora 23. decembra 2014 zbrali na zadnji, 19. redni seji. V prvih točkah dnevnega reda so razpravljali o razpisih v prihodnjem letu pri Mestni občini Ljubljana in Oddelku za zdravstvo in socialno varstvo, zaposlovanju v letu 2015, dobrodelnem koncertu, ki bo 31. januarja v Kinu Šiška za nakup novega kombi vozila

in dejavnostih društva na socialnem področju. Socialni poverjeniki so delovni sestanek imeli 22. decembra.
V nadaljevanju seje so člani UO prisluhnili poročilu o izvedbi novoletnega srečanja in poročilu o obisku dedka Mraza. O športu in športnih rezultatih je poročal športni referent, o aktualnih dogodkih pa predsednik društva.