OBISK DEDKA MRAZA IN ČARODEJA GREGORJA

Čarodej GregorFOTOGRAFIJE - V prostorih FIHA je 15. decembra čarodej Gregor obiskal več kot 20 otrok. Med njimi je bilo tudi devet malčkov naših članov. Čarodej jih je s svojimi vragolijami dodobra nasmejal, otroci pa so mu pomagali čarati in peti. Kasneje so vsi skupaj s pesmico o dedku Mrazu preklicali tudi dedka Mraza.

Seveda so ga bili otroci zelo veseli, ampak dedek Mraz je skoraj pozabil zakaj je prišel in je že hotel oditi brez, da bi otroci dobili darila. Otroci so ga hitro spomnili, da ne sme oditi, saj niso dobili daril. Dobri mož se je vzel v roke in prinesel cel zaboj daril. Otroci so bili veseli darilTakrat pa se je na obrazkih narisal nasmeh in vsi so nestrpno čakali kakšno darilo bodo dobili.
Darila so bila tudi letos velika in bogata, zato so vsi skupaj odšli zelo veseli in nasmejani. Obljubili so, da bodo pridni in da se drugo leto ponovno srečajo.