CURLING REPREZENTANCA NA TEKMAH V PRAGI

Na mednarodnem turnirju v PragiSlovenska curling reprezentanca je od 28. do 30. novembra tekmovala na močnem curling turnirju v Pragi. Nastopilo je 12 ekip - Norveška, Švedska, Švica, Poljska, Slovaška, Škotska, Rusija, Slovenija in po dve ekipi iz Italije in Češke. Zmagala je Norveška, druga je bila Italija, tretja pa Švica.

Naša reprezentanca na turnirjuEkipa Slovenije je pristala na zadnjem mestu. Na turnirju je nastopila v drugačni postavi, saj so tekmovali tudi igralci druge ekipe, ki niso v reprezentanc. Nekateri so igrali prvič na mednarodnem turnirju. In tako so vsako tekmo odigrali z drugačno postavo. Turnirja v Pragi so se udeležili: Žiga Bajde, Milan Zlobko, Jože Klemen, Živa Hribar, Jana Ferjan, Mojca Burger in pomočnik trenerja Čulič – Čule – vsi so člani DP ljubljanske pokrajine.