AUDIO IN VIDEO VSEBINE NA NAŠI SPLETNI STRANI

Jeziček je na sliki obarvan oranžnSprememba v hitri vrstici (pod vodilno sliko) je tako neopazna, da vas moramo nanjo opozoriti. KNJIGA GOSTOV ni zaživela kot smo pričakovali in so jo izkoriščali predvsem tuji oglaševali za reklamo na njihovih spletnih straneh. Zato smo jo zamenjali z zavihkom AUDIO VIDEO VSEBINE. Trenutno si lahko ogledate 11 video in en audio posnetek. Seveda bomo stran dopolnjevali. Mogoče bi bilo bolje vsebino razvrstiti po panogah in ne po leti. Vsekakor pa bomo bolj pomembne dali v ospredje.

Verjetno pa ste v desnem stolpcu pod seznamom zadnjih dogodkov že zasledili dve sličici, ki sta povezani z akcijami Ljubljanskega potniškega prometa. Zgornja vas poveže s postopkom prevoza na klic, spodnja pa s prihodom avtobusa na vašo postajo. Novosti je na naš predlog pripravil Drago Sever.