18. SEJA UPRAVNEGA ODBORA

Redna seja Upravnega odboraV prostorih društva se je 25. novembra 2014 na 18. redni seji sestal Upravni odbor društva. Člani UO so v osmih točkah dnevnega reda razpravljali o osebni asistenci, razpisih, zaposlovanju v letu 2015, novoletnem srečanju, športu in dobrodelnem koncertu, ki ga pripravljamo v sklopu humanitarne akcije za nakup novega prilagojenega kombiniranega vozila.

Koncert bomo z odličnimi izvajalci pripravili 31. januarja 2015 v Kulturnem centru - Kino Šiška v Ljubljani, udeležbo pa so že potrdili: White Stain, Carina, Bütli, Lucy cupids, Moj boogie band, Lene kosti, Balo in C-4. Posebno presenečenje pa naj zaenkrat ostane še skrivnost. Pripravili bomo tudi promocijski VIDEO z naslovom »Brez kombija ne moremo.«
Osebna asistenca je pomemben program našega društva, ki ga koristijo predvsem najtežje gibalno ovirani tetraplegiki. Člani UO so razpravljali o razpisih, delu osebnih asistentov ter željah in zahtevah uporabnikov. Pri društvu delo osebnih asistentov trenutno opravlja šest osebnih asistentov.
V nadaljevanju seje so člani razpravljali o socialnih pomočeh, ki jih društvo nameni članom v stiskah, o organizaciji in programu novoletnega srečanja, ki bo 20. decembra v prostorih Konga v Grosupljem, o Božičku, ki bo najmlajše obiskal 15. decembra, športu in športnih dosežkih naših športnikov ter drugi aktualnih dogodkih.