PRVI KROG KOŠARKARSKE LIGE SOČA OPREMA
Prvi krog ligeDruštvo paraplegikov severne Štajerske je 26. oktobra v športni dvorani osnovne šole Miklavž na Dravskem polju organiziralo prvi krog državne košarkarske lige SOČA-OPREMA. V sezoni 2013/2014 se bodo za naslov državnega prvaka potegovale štiri ekipe, ki so v prvem krogu zabeležile naslednje rezultate:
Palfinber Marine DP Maribor : DP Celje - 53 : 36, Palfinger Marine DP Maribor : DP Mercator Ljubljana - 29 : 37, DP Kranj : DP Celje - 38 : 30
Tekme sta ob komisarju lige Milanu Lukanu vodila sodnika Mitja Dečman in Nedžad Budimljić. Ker pa želimo povečati mrežo sodnikov, sta na uvajanje prišla dva mlada sodnika iz Maribora, od katerih je eden tudi sodeloval pri sojenju prve tekme.