PREVENTIVA IN OSVEŠČANJE NA OŠ VELIKE LAŠČE

Predstavitev društva in naših poškodbUčenci so si izdelali svoj spominekFOTOGRAFIJE - 26. novembra 2013 smo predstavniki društva obiskali Velike Lašče, kjer smo program preventive in osveščanja predstavili prvim trem razredom OŠ Primož Trubar in dvema razredoma gostujoče šole iz Stare Cerkve. Prisluhnilo nam je kar 167 učencev in 15 njihovih učiteljev. Predstavili smo jim šest delavnic: košarka in namizni tenis, poizkusili so se lahko v vožnji z vozički na našem poligonu, v slikanju z usti, izdelovanju papirnatih izdelkov

(pod okriljem ženske sekcije), med predavanjem pa izvedeli vse o poškodbah hrbtenjače in vzrokih, ki so botrovali našim poškodbam. Skozi projekcijo slik so si lahko ustvarili celotno sliko področja delovanja našega društva in naših članov.
To je bil v dveh letih že tretji naš obisk na tej šoli in vedno so nas lepo sprejeli. Tudi tokrat so nas po končanem programu pogostili. Še posebej pa nas je presenetila ravnateljica s prispevkom, ki ga bomo koristno porabili. Za gostoljubje se vsem še enkrat lepo zahvaljujemo.