NAŠE MALČKE JE LETOS OBISKAL DEDEK MRAZ
Dedek Mraz z našimi malčkiFOTOGRAFIJE - V decembru otroke obdarujejo kar trije dobri možje. Malčke naših članov in zaposlenih na FIHO je tokrat 11. decembra v njihovih prostorih obiskal in obdaril dedek Mraz. Pred prihodom pa je vsem prečudovito predstavo pripravil znani čarovnik in animator Gregor. S svojimi vragolijami je zabaval tako otroke, kot njihove starše. Predstava je bila malo glasbena, malo čarovniška. Pri čarovnijah so otroci tudi sodelovaliPri čarovnijah so morali sodelovati vsi prisotni, najbolj pa seveda najmlajši.Čarovnik Gregor je vse navdušil
Po predstavi pa se je le prikazal dedek Mraz in skoraj pozabil po kaj je prišel. Že je hotel oditi, kar tako brez, da bi koga obdaroval. Seveda so se otroci hitro uprli in ga spomnili na darila. Vsakega posebej je obdaril z bogatimi darili in se kasneje z vsemi tudi fotografiral.