NAŠA REPREZENTANCA NA CURLING TURNIRJU V PRAGI
Slovenska curling reprezentancaFOTOGRAFIJE - Slovenska curling reprezentanca, ki jo sestavljajo igralci našega društva (Mojca Burger, Robert Žerovnik, Milan Zlobko, Žiga Bajde in Živa Hribar je na močnem mednarodnem turnirju v Pragi zasedla 11. mesto. Naslov prvaka so osvojili Norvežani.
Rezultati tekem: Slovenija – Češka 2:14, Slovenija – Norveška 1:13, Slovenija – Švedska 0:10, Slovenija – Danska 4:8, Slovenija – Italija 6:4
Vodja odprave in selektor Gregor Verbinc pravi, da je s igro naših tekmovalcev zadovoljen. Z žrebom smo imeli nekoliko smole, saj smo bili v težki predtekmovalni skupini z Norvežani in Švedi, ki bodo igrali v Sočiju na paraolimpijskih igrah. Povemo naj, da naša mlada reprezentanca curling igra šele tretjo sezono in da je bila prvikrat na takem turnirju.