LETOVANJE V DOMU PARAPLEGIKOV PACUG
Dom paraplegikov v PacuguVelik bazen z morsko vodoPoleg obnovitvene rehabilitacije, ki jo bo Zveza v letošnji kopalni sezoni izvajala v Domu paraplegikov v Pacugu, sta na voljo tudi dva pet dnevna termina za individualno letovanje članov, svojcev in zaposlenih pri Zvezi.
V prvem terminu od 30. junija do 5. julija je na voljo sedem klimatiziranih dvoposteljnih sob in ena soba v pritličju doma za težje gibalno ovirane tetraplegike. Enako število sob je na voljo tudi v terminu od 5. do 10. julija. Cena polnega penziona je 174 €. Otroci do 12. leta, ki spijo na dodatnem ležišču imajo bivanje brezplačno, otroci do 18. leta pa 50 % popusta.
V štirih terminih je prostih tudi še nekaj mest za obnovitveno rehabilitacijo. Prijave na E-pošto – Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali tel: 041 330-192 pošljite najkasneje do petka 14. junija 2013.
Več preberite - PRILOGA