CURLING EKIPA NA PRIPRAVAH V BRATISLAVI
Igralci našega društva na pripravah v BratislaviNaša curling reprezentanca (Mojca Burger, Živa Hribar, Žiga Bajde, Robert Žerovnik, Milan Zlobko ter zunanja igralca Jože Klemen in Jana Ferjan), ki jo vodi trener Gregor Verbinc, je bila 10. in 11. novembra na dvodnevnih pripravah v Bratislavi. V dvorani Lamac, kjer so zelo dobri pogoji za trening, so se pripravljali za nastop na mednarodnem turnirji, ki bo od 29. novembra do 1. decembra potekal v Pragi.
Na treninguPri društvu imamo sedem igralcev curlinga in eno zunanjo tekmovalko tako, da smo v letošnji sezoni lahko sestavili dve moštvi. Naši igralci so člani Curling kluba Zalog, na drsališču V Zalogu pa vsak ponedeljek in petek tudi trenirajo. Vsak drugi četrtek se srečajo v prostorih društva kjer pripravljajo strategijo igre. Čez leto dni bodo na vrsti kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2015, 18. novembra pa se začne slovenska liga na kateri bo sodelovalo 23 ekip iz Slovenije in Hrvaške. Med njimi seveda tudi naši tekmovalci.