»RAZLIČNOST JE ZAKON« IN DAN DRUŽENJA TREH GENERACIJ

Željko Vertelj - slikanje z ustiPredstavitev kmečke obrtiFOTOGRAFIJE - OŠ Dr. Ivan Prijatelj v Sodražici smo že večkrat obiskali, zato so nas 12. maja 2012 povabili tudi na »Dan druženja treh generacij. S projektom »Različnost je zakon« smo se vključili v njihove številne akcije, ki so jih izvajali v sodelovanju z vseslovensko prireditvijo »Šport in špas.«

Ob predstavitvi društva in opozorilom na vzroke, ki so nas pripeljali na invalidski voziček (še posebej prometne) so se učenci preizkusili tudi v plesu na vozičkih ali wheelchair dancingu, risanju z usti, premagovanju ovir z invalidskimi vozički ali igranju namiznega tenisa. Članice ženske sekcije so tudi tokrat pripravile ustvarjalne likovne delavnice izdelovanja šopkov iz papirja ter izdelovanja voščilnic.