SILVESTROVANJE V HOTELU KONGO

Novemu letu smo nazdravili tudi z županom Zoranom JankovićemZvezda večera Nuša DerendaFOTOGRAFIJE - Blizu 200 članov, njihovih svojcev in prijateljev se je 22. decembra udeležilo tradicionalnega silvestrovanja v hotelu Kongo v Grosuplju. Presenečenje popoldneva je bila Nuša Derenda, ki je prepevala svoje in druge zimzelene melodije. Tradicionalno nas je obiskal tudi župan Ljubljane, Zoran Janković, ki je zbranim zaželel sreče in zdravja, spregovoril pa tudi o novih prostorih našega društva, ki jih bomo skupaj z Mestno občino Ljubljana skušali izgraditi.

Navdušila je odlična imitatorka v vlogi Helene Blagne, Zlate in popularne čistilke Fate. Bojan je povezoval ves program in s svojimi dovtipi skrbel, da smo se pošteno nasmejali. Seveda ni manjkal bogat srečelov, ki je na novoletnem srečanju že stalnica. Bingo je prinesel srečo Tanji Cerkvenik, ki je osvojila glavno nagrado, nekateri pa so svojo srečo preizkusili na igralnih avtomatih eno nadstropje nižje. Večerne ure so bile v plesnih ritmih, ki jih je vrtel Marino. Mojca Burger, ki je bila organizatorka srečanja, si je oddahnila šele zvečer, ko so še zadnji udeleženci prijetnega druženja zadovoljni odhajali domov.