ŠESTA REDNA SEJA UPRAVNEGA ODBORA DRUŠTVA

Šesta redna seja Upravnega odboraV prostorih društva se je 29. novembra na redni 6. seji sestal Upravni odbor društva. Tokratna seja je bila nekoliko krajša, vendar pa je bilo na dnevnem redu nekaj pomembnih točk, ki so zahtevale sprejem in potrditev upravnega odbora.

Člani UO so po sprejetju zapisnika prisluhnili poročilom strokovne sodelavke in vodje socialnih poverjenikov o delu osebnih asistentov, socialnih pomočeh, mreži socialnih poverjenikov, novoletnih obiskih članov, ki živijo v domovih starejših občanov, strokovnih predavanjih in razpisih. Po razpravi je UO sprejel ustrezne smernice in sklepe.

O interesnih dejavnostih je člane UO seznanila vodja Mojca Burger. Malčke bo v prostorih društva Božiček obiskal 18. decembra, tradicionalno silvestrovanje v Kongu pa bomo pripravili 22. decembra.

Šport in rekreacijo, športna tekmovanja in rezultate športnikov je v tem obdobju predstavil športni referent, v naslednji točki pa so bili člani UO seznanjeni še z analizo ankete, ki jo med člani še izvajamo.