NAŠE NAJMLAJŠE JE OBISKAL BOŽIČEK

Pravljico je predstavil Boris KonanenkoJoj kako velika usta!FOTOGRAFIJE - V prostorih našega društva je 18. decembra 17 otrok in njihovih staršev, ki so naši člani, nestrpno pričakovalo Božička. Pred njegovim prihodom so radovedno spremljali zelo poučno lutkovno predstavo - Zobozdravnik Borut in zobna miška, ki govori o pravilnem čiščenju zob in zobozdravniku. Odigral jo je lutkar, animator, pisec zgodb, glasbenik in pravljičar Boris Kononenko iz gledališča Mladi maj. Joj, ko bi videli s kakšnim zanimanjem in komentarji so mladi nadebudneži spremljali pravljico.

Malčki so se v igrico, v kateri so tudi sami sodelovali, tako vživili, da so na Božička kar malce pozabili. Toda po igrici je veselo pričakovanje spet naraslo in končno so z glasnim petjem Božička le priklicali. Prav za vsakega je imel lepo zavito darilo. In vsakega posebej je poklical k sebi, se z njim malo pogovoril, postavil kakšno uganko, nato pa izročil tako težko pričakovan paket. Sledilo je slovo in Božičkova obljuba, da jih prihodnje leto zopet obišče. Vendar le pod pogojem, da bodo PRIDNI !!!