DOBER ZAČETEK NAŠE CURLING EKIPE

Curling ekipa je dobro začelaCurling ekipa našega društva (Mojca Burger, Milan Zlobko, Žiga Bajde in vodja Robert Žerovnik) je 26. novembra v Ledeni dvorani Zalog v 1. krogu curlingu lige odigrala dve tekmi.

V prvi tekmi so se pomerili z ekipo BMW Xdrive team in jo dobili z rezultatom 7:2. Drugo tekmo so igrali z ekipo SVIZCI iz Jesenic. V tem srečanju ni šlo tako gladko in je končni rezultat 4:4 odločil tako imenovani LSD met (na koncu vržeta obe ekipi po en kamen in tisti ki je bližje centru zmaga). Iz te tekme so dobili eno točko iz prve pa za zmago tri. Trenutno imajo že štiri točke in so na drugem mestu. Očitno so priprave koristile. Povemo naj, da je izmed 18-tih ekip naša edina, ki curling igra na invalidskih vozičkih.