CURLING TRENIRALI V BRATISLAVI

Na treningu v BratislaviV športni dvorani Lamač v Bratislavi je 24. in 25. novembra curling ekipa našega društva imela intenzivne priprave. Med sedmimi slovenskimi ekipami so v prijateljskih tekmah tekmovali Mojca Burger, Robert Žerovnik, Milan Zlobko, Slobodan Banjac, Žiga Bajde in Milan Slapničar. Na trening tekmah je nastopilo 30 navdušencev curlinga iz Slovenije, povemo pa naj, da je le ekipa našega društva tekmovala na invalidskih vozičkih. Naši igralci so 24. novembra odigrali tri tekme, naslednji dan pa dve. Vse tekme so sicer izgubili, ampak to je bil odličen trening za nastop v slovenski curling ligi, ki se je začela 26. novembra v Ljubljani. Igralci so glavnino stroškov krili sami.