Na treningu v BratislaviTrening na pravi ledeni steziFOTOGRAFIJE - Curling ekipa našega društva je bila 17. in 18. marca 2012 na pripravah v Bratislavi. Z njimi sta trenirali še ekipi curling ekipi kluba Zalog in Ljubljana. Ekipo našega društva so sestavljali: Mojca Burger, Robert Žerovnik, Milan Zlobko in Slobodan Banjac. Glavni namen v oddaljeni Bratislavi je bil trening na pravi curling stezi, ki je v Sloveniji še nimamo. To je bilo za trening ekip zelo pomembno, saj vsa mednarodna tekmovanja potekajo na pravih curling stezah. In v Bratislavi imajo v dveh športnih dvoranah za hokej kar štiri. Ledene ploskve, kjer trenirajo hokejisti za curling treninge in igro namreč niso primerne, saj zaradi zdrasanih površin curling kamni ne gredo natančno v tisto smer kamor tekmovalci želijo.

Slovenske ekipe so intenzivno trenirale dva dni in pridobile precej izkušenj. Povemo naj, da bo v Bratislavi 27. in 28. aprila potekal velik mednarodni turnir, kjer bo nastopilo skoraj 40 mešanih ekip. In še to, da je naša neizkušena ekipa v dobrem letu zabeležila že tri pomembne zmage.