PREDSTAVITVI PRISLUHNILO VEČ KOT 200 DIJAKOV

srednja1srednja2FOTOGRAFIJE - Program osveščanja in preventive – »Različnost je zakon,« smo 11. oktobra, podobno kot na osnovnih šolah, predstavili tudi dijakom gimnazije in srednje vzgojiteljske šole za Bežigradom v Ljubljani. Naši predstavitvi je na šestih delavnicah  (predstavitev društva in vzrokov naših nesreč ali obolenj hrbtenjače, slikanja z usti, ročnih spretnosti, plesa na vozičkih, športa in vožnje z invalidskimi vozički), prisluhnilo več kot 200 dijakov iz sedmih razredov drugega letnika. To so gimnazijci, bodoči vzgojitelji ter bodoči igralci in plesalci.

Program predstavitve je bil zelo podoben prejšnjim predstavitvam, zato TUKAJ poglejte eno izmed njih. Novost je le tako imenovan poligon na katerem so dijakinje in dijaki praktično poskusili premagati bolj ali manj strme klančine.