PLAVALEC ALEŠ SEČNIK – DOBITNIK PRIZNANJA ŠPORTNIK LETA 2011

secnik-pŠportna zveza Ljubljana je 14. decembra v Festivalni dvorani v Ljubljani na prireditvi »ŠPORTNIK LETA 2011« zaslužnim športnikom podelila priznanja. Za vrhunske športne dosežke so jih podelili ljubljanskim športnikom, alpinistom in invalidom. Podelili so tudi nagrade amaterskim športnim delavcem za 10, 20,30 let dela in življenjsko delo.

Med nagrajenci je bil tudi naš odlični vrhunski plavalec Aleš Sečnik, ki je priznanje prejel za športne dosežke v letu 2011. Omenimo naj, da je Sečnik na Evropskem prvenstvu v Berlinu dosegel nov svetovni rekord, na mednarodnem mitingu v Italiji pa izpolnil normi v disciplinah 50 in 100 m prosto za nastop na paraolimpijskih igrah 2012 v Londonu.