NAŠ PLAVALEC ALEŠ SEČNIK IZPOLNIL PARAOLIMPIJSKI NORMI

secnik-itV italijanski Brescii je 11. decembra 2011 potekal mednarodni miting, ki so se ga poleg italijanske, hrvaške, poljske in romunske reprezentance, udeležili tudi slovenski plavalci. Aleš Sečnik in Alen Kobilica sta tekmovala za potrditev norm za paraolimpijske igre, Darko Đurić pa je želel preizkusiti svojo formo, saj ima norme že izpolnjene.

Naš odlični plavalec Aleš Sečnik je že v prvi disciplini 50 m prosto dosegel pričakovani cilj, saj je s časom 1.16.47 priplaval svojo prvo normo za paraolimpijske igre v Londonu 2012, nato pa s časom 2:56.52 še normo v disciplini 100 m prosto.

Naša ekipa je v Italiji dokazala, da vse bolj napreduje.