BRALCI NOVOLETNO ŠTEVILKO IZZIVA ŽE PREBIRAJO
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/izziv/Izziv-21.jpg'

Izziv-21Naše priljubljeno glasilo IZZIV je spet obsežno. Številne prispevke in zanimive fotografije lahko prebirate kar na dvainosemdesetih straneh. Še dobro, da so prazniki pred nami in bomo za branje imeli nekoliko več časa. In kaj vse je urednica Mirjam Kanalec strnila v tokratno novoletno številko. Kliknite TUKAJ in odprlo se vam bo zanimivo branje. Našli boste skoraj vse iz dejavnosti društva in našega življenja.

Ne bomo vam vsega naštevali, glasilo je enostavno vredno prelistati, prebrati prispevke in si ogledati fotografije. Čeprav opisujemo dogodke od poletja naprej, za nas niso »zastareli,« saj jih še enkrat podoživljamo.

V glasilu so tudi prispevki zunanjih dopisnikov in intervjuji nekaterih županov. No, vseeno pa bi vas radi opozorili na prispevke o naših obiskih na osnovnih šolah in gimnazijah, kjer se s preventivnim programom »Različnost je zakon,« predstavljamo učencem in njihovim učiteljem. Menimo, da so te predstavitve na katerih učence opozarjamo na številne vzroke in pasti, ki so nas pripeljali na invalidski voziček, zelo pomembne. Še posebej pa so zanimiva mnenja učencev. Preberite in se prepričajte!