ZAKLJUČNA SEJA UPRAVNEGA ODBORA V LETU 2010

sej-uo-21ssej-uo-21stUpravni odbor DP ljubljanske pokrajine se je v letošnjem letu sestal šestkrat. Člani so na vseh sejah razpravljali o tekoči problematiki društva in v obsežnih točkah dnevnega reda sprejemali pomembne sklepe, ki narekovali in usmerjali dejavnost društva.

Na 21. seji, ki je bila 22. decembra, so člani UO razpravljali in prisluhnili poročilom o:

delu osebnih asistentov in srečanju z uporabniki, zaposlovanju delavcev v letu 2011, razpisih in poročilih v letu 2010, obisku dedka Mraza, silvestrovanju, glasilu IZZIV, splošni socialni problematiki, novi anketi članov, ki so jo izvedli socialni poverjeniki društva, športnih dogodkih in športnih rezultatih, dejavnostih mladih in njihovemu programu v letu 2011 ter o številnih aktualnih dogodkih. Tudi tokrat so člani UO sprejeli nekaj pomembnih sklepov.

Ob koncu seje se je predsednik društva Gregor Gračner članom UO in sodelavcem zahvalil za sodelovanje, jih k tvornemu delu zaprosil tudi v prihodnje, nato v novem letu 2011 vsem zaželel veliko sreče, zdravja in osebnega zadovoljstva.