SREČANJE OSEBNIH ASISTENTOV IN UPORABNIKOV

oa1oa2V društvenih prostorih so se 6. 12. 2010 na tretjem skupnem sestanku z uporabniki, srečali naši štirje osebni asistentje.

Vodja asistentov Ana Pavšek, predsednik društva Gregor Gračner strokovna delavka Zveze paraplegikov Slovenije Špela Šušteršič in asistentje: Nevenka, Vesna, Bernarda in Matic, so skupaj s štirinajstimi uporabniki osebne asistence preleteli dosedanje delo, razpravljali o smernicah v krajšem prihodnjem obdobju, ugotavljali kakšne so potrebe po asistenci, kakšne so možnosti v prihodnjem letu in kako so z delom osebnih asistentov zadovoljni njihovi uporabniki.

Ker je bila na društvu zbrana kar velika skupina (kot je razvidno iz fotografij), je seveda ponovno prišlo do "prometnega zamaška."