DEDEK MRAZ S KOŠEM DARIL ZA NAŠE MALČKE

dedek-mr_05dedek-mr_11FOTOGRAFIJE - V naših društvenih prostorih je 13. decembra malčke naših članov obiskal dedek Mraz in jim prinesel zvrhan koš daril. Še prej pa jim je lutkovna skupina FRU FRU ob podpori ARGETE-JUNIOR iz Droge Kolinska pripravila nadvse ljubko lutkovno igrico – Dogodivščine račka Juniorja. Ja, to je bila resnično ljubka igrica, saj je nagajivi raček že po naravi rad nagajal vsem. Še posebej pa kuharju Matevžu, ki je z vsemi sestavinami otrokom predstavil kuhanje.

Ampak kaj, ko je pozabil kupiti jajca in ni mogel speči zelenjavne omlete. Joj, in kakšne težave je imel šele pri lovljenju rib, ki bi jih rad pripravil za večerjo. Srečal se je celo s strašnimi gusarji in zlato ribico, ki so iskali zaklad. Pa še z zmaji in princesko Kolerabico. Toda naši malčki so pri celostni predstavi s svojimi predlogi in ugotovitvami navdušeno sodelovali in končno le spekli tisto znamenito zelenjavno omleto.

Raček Junior je Matevžu nehal nagajati in je raje šel po dedka Mraza, ki je prišel s polnim košem daril. Prebral je vrsto prošenj, nato pa našim mladim nadebudnežem končno le razdelil težko pričakovana darila. Za nameček pa je raček Junior malčkom podelil še vrečko presenečanja s paštetkami in praktičnimi darilci.