SESTANEK SOCIALNIH POVERJENIKOV

poverjenikidSocialni poverjeniki2poverjeniki društva so se v torek, 15 decembra sestali na zadnji seji v letošnjem letu, pridružil pa se jim je tudi predsednik društva Gregor Gračner. Predsednik društva je v pozdravnih besedah povedal, da ceni in spoštuje izjemno delo, ki ga opravljajo poverjeniki. Zahvalil se je za ves trud ter za potrpežljivost in čas, ki ga poverjeniki skozi celo leto nudijo članom.

V prvem delu srečanja je socialni referent Rafko Jurjevčič predstavil delo, ki ga je opravil v preteklem obdobju. Pripomnil je, da veliko skrb namenja prav mreži poverjenikov, ki jo zaradi specifičnosti dela ni lahko kvalitetno vzdrževati.

Nadaljevali so poverjeniki, ki so poročali o svojem delu in izpostavili perečo problematiko posameznih članov. Da so pri svojem delu res zavzeti dokazuje tudi dejstvo, da so poročali o različnih novih potrebah in pobudah, kako pomagati posameznikom, ki se občasno znajdejo v takšni ali drugačni stiski. Ob koncu sestanka so poverjeniki prejeli božičnice za člane, ki bivajo v domovih starejših občanov. Obiskali jih bodo še pred novim letom.

Hvala poverjenikom za dobro opravljeno delo in srečno v novem letu!