OD STAREGA LETA SMO SE POSLOVILI V KONGU

Vintarjevec

 V A B I L O

na spomladansko srečanje v Občini Litija
in Občini Šmartno pri Litiji.
13. junij 2020 ob 12. uri.
Voden ogled znamenitega rudnika Sitarjevec pri Litiji.

Ob 14. uri osrednje srečanje z zabavnim programom
na piknik prostoru Vintarjevec 6 v Šmartnem pri Litiji.
Slovesna predaja novega kombija z zaključkom
humanitarne akcije zbiranja sredstev.

kongo1FOTOGRAFIJE - Ne, nismo kongo2šli v Afriko ampak v HOTEL CASINO KONGO v Grosuplje, kjer že kar nekaj let zapored za člane, njihove svojce in sodelavce pripravimo novoletno srečanje in kjer nas vsako leto posebej gostoljubno sprejmejo in pogostijo.

Seveda se tudi v društvu potrudimo in za svoje goste pripravimo pester in zabaven večer, ki se ponavadi začne že v popoldanskih urah. Tokrat so nam dobrodošlico najprej zaželeli harmonikarji, ki so takoj ustvarili tisto pravo vzdušje v veselo praznovanje. To je vsem udeležencem zaželel tudi predsednik društva Gregor Gračner.

Za tem je na sceno stopila pevka in plesalka Iris, ki jo poznamo z EME. S soplesalkama je dodobra ogrela dlani vseh gostov. Posebej bučen aplavz je nato požela že dokaj uveljavljena plesna skupina Step&Roll, ki na invalidskih vozičkih z neinvalidnimi soplesalci navdušuje z latino plesi. Tokrat so se z mentorico Petro Škofic predstavili s sambo in čačačajem.

kongo3Novoletnokongo4 praznovanje je v nadaljevanju s tremi svojimi skladbami (Brez Dolenca ni Slovenca, Greva do neba, Ti veš),  obogatil vse bolj znani pevec Gašper Rifelj. V veselem programu je nato nastopil tudi mladi harmonikar Matevž izpod Kamniških planin, pri moškemu delu občinstva pa so za tem ritem srca nekoliko dvignile simpatične in brhke trebušne plesalke Sonuno iz Vrhnike.

Seveda brez bogatega srečelova in obiska v Cazinu tudi tokrat ni šlo, Pri tem naj omenimo pomoč naših zvestih hostes,ki so se trudile, da so številni dobitki prišli v prave roke. No, in tako smo počasi zaključili izredno bogat in pester program, ki ga je s sodelavci pripravila Mojca Burger. Toda ne povsem, saj nam je v novem letu vse najlepše zaželel tudi ljubljanski župan Zoran Janković, nato pa so zadnjo besedo dobili TRUBAČI iz srbske Guče. Lahko si predstavljate vzdušje in rajanje, ki se je zavleklo pozno v noč. In prav je tako, saj imamo tudi mi radi lepe trenutke, sprostitev in nekoliko razvedrila.

Logotip Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine je bilo ustanovljeno 5. decembra 1978 in združuje skoraj tretjino vseh slovenskih paraplegikov in tetraplegikov.
Namen in cilj društva je prostovoljno in neodvisno združevanje paraplegikov in tetraplegikov zaradi ugotavljanja in zadovoljevanja njihovih posebnih potreb ter zastopanja njihovih interesov.

Društvo paraplegikov
ljubljanske pokrajine
Dunajska cesta 188 - 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (01) 569-11-23
Telefaks: +386 (01) 569-11-24
GSM: 041 649-806 - 051 649-806

E-pošta: dlj.paraplegik@guest.arnes.si
Splet: www.drustvo-para-lj.si

Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 8731 144

Davčna številka:
SI 92039456

Twitter YouTube QR koda
mt_ignore Facebook