II. KOLO STRELSKE LIGE IN I. EKIPNO TEKMOVANJE

strelci1Naše strelci2društvo je 5. decembra na strelišču v Jakličevem domu na Vidmu v sodelovanju s Strelskim društvom Bukovec in podpori Občine Dobrepolje, pripravilo II. kolo v strelski ligi za paraplegike in tetraplegike. Hkrati so se strelke in strelci na I. ekipnem tekmovanju pomerili še za pokal Občine Dobrepolje. Tekmovanje, ki naj bi postalo tradicionalno so strelci posvetili občinskemu prazniku. Brez zapletov sta ga vodila Jože in Janez Kaplan, strelke in strelce pa je pozdravil in nagovoril tudi župan Janez Pavlin, ki nam je vedno pripravljen pomagati in nas že kar nekaj časa podpira pri različnih naših aktivnostih.

strelci3V posamični konkurenci je v kategoriji SH1 tokrat imel najbolj mirno roko Franc Jožef - MS, ki je zbral 368 krogov, drugi je bil s 359 krogi najboljši strelec med paraplegiki Franc Pinter - MB, tretji pa starosta med strelci Tine Gorenc - NM s 358 krogi.

V kategoriji SH2 je s 377 krogi zmagal Slavko Dunaj - MS, drugo mesto je s 372 krogov  osvojil Leon Jurkovič - MS, tretja pa je bila naša strelka Veselka Pevec, ki je zbrala 355 krogov.

Ekipno tekmovanje je zmago prineslo strelcem Prekmurja in Prlekije (1117), drugi so bili Novomeščani (1027), tretji pa strelci našega društva (1018).

V posamični konkurenci (skupaj je nastopilo 27 strelcev) so najboljši tekmovalci prejeli praktične nagrade, ekipe pa pokale. REZULTATI