DECEMBRSKI IZZIV JE ŽE PRI BRALCIH
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/izziv/izziv_12_09-m.jpg'

izziv_12_09In kaj pišemo v tej zanimivi in pestri številki, ki jo bogatijo številne fotografije? No, med obsežno vsebino, ki je natisnjena kar na štiriinosemdesetih straneh boste lahko prebrali zanimivo in poučno razmišljanje urednice, ki bi ga morali prebrati predvsem »mlajši« poškodovanci. Predsednik je v svojem sestavku pripravil nekakšen letni epilog dogajanj, podpredsednica pa razkriva vir dohodkov in naprezanje, da se znajdejo v društveni blagajni.

Mogoče boste z zanimanjem prebrali članek o naših prizadevanjih, da bi učence, dijake in študente opozorili na vzroke naših nesreč in poškodb, jih seznanili z novim življenjem in povabili k sodelovanju.

Kar veliko pišemo o dogodkih in srečanjih z župani v občinah. Še posebej o MOL, ki je prejela Listino občine po meri invalidov. Seveda tudi v tej številki precej prostora namenjamo sestavkom o socialnih težavah naših članov, osebni asistenci in prostovoljnem delu. Zanimivi so tudi članki o srečanjih in izletih ter aktivnostih ženske sekcije, pa o športnih dogodkih in uspehih naših športnikov, Preberite pa še zanimiv potopis in članek o jadralnem poletu naše urednice..