Z RAZUMEVANJEM PRISLUHNILI NAŠI PROŠNJI
V društvu paraplegikov ljubljanske pokrajine se dobro zavedamo, kako pomembna je za ohranjanje ravnotežja v vsakdanjem življenju naših članov, dobro oblikovana socialna mreža. Njen prvenstveni namen je prispevati k čim boljšemu občutku lastne vrednosti in kakovostnejšemu življenju posameznih članov. Za vse to skrbi 17 socialnih poverjenikov, ki občasno obiskujejo člane na njihovih domovih, po potrebi pa tudi v bolnišnicah. Namen obiskov je konkretna pomoč v stiski. Vendar največja stiska danes ni pomanjkanje sredstev, temveč pomanjkanje ljudi, ki bi s sočlovekom iskreno čutili. Zato je tako zelo pomembno čimbolj pogosto navezovati stike in prisluhniti drug drugemu.
V teh jesenskih dneh ponovno obiskujemo prav vse naše člane. Ob svojem obisku poverjeniki radi podrobneje predstavimo široko paleto socialnih pomoči in številne dejavnosti društva. Na ta način predstavimo celovit utrip delovanja društva.
Vendar tako kot smo ljudje veseli obiska, smo veseli tudi vsake drugačne, še tako drobne pozornosti. Naši poverjeniki jo tokrat izkazujejo z dišečim darilcem, 100 gramsko vrečko kave.
Naši prošnji za tovrstno donacijo so se kljub ekonomsko zapleteni situaciji hitro in z veliko razumevanja odzvali: DROGA-KOLINSKA, MERCATOR-EMBA in DELIKATESA iz Ljubljane ter EMONEC KAFE iz Kopra. Podarili so nam 32 kg svoje najboljše kave.
Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine se vsem navedenim družbam iskreno zahvaljuje za to velikodušno gesto. HVALA!

Logotip Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine je bilo ustanovljeno 5. decembra 1978 in združuje skoraj tretjino vseh slovenskih paraplegikov in tetraplegikov.
Namen in cilj društva je prostovoljno in neodvisno združevanje paraplegikov in tetraplegikov zaradi ugotavljanja in zadovoljevanja njihovih posebnih potreb ter zastopanja njihovih interesov.

Društvo paraplegikov
ljubljanske pokrajine
Dunajska cesta 188 - 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (01) 569-11-23
Telefaks: +386 (01) 569-11-24
GSM: 041 649-806 - 051 649-806

E-pošta: dlj.paraplegik@guest.arnes.si
Splet: www.drustvo-para-lj.si

Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 8731 144

Davčna številka:
SI 92039456

Twitter YouTube QR koda
mt_ignore Facebook