SLOVO OD STAREGA LETA

silvestr-1FOTOGRAFIJE - Člani DP ljubljanske pokrajine smo letošnjo najdaljšo in najbolj veselo noč pripravili že 21.silvestr-2 decembra, ko smo se družno poslovili od starega leta. Pravzaprav je bilo to nedeljsko popoldne, ki se je ob dobrem razpoloženju zavleklo pozno v noč.

Tako kot že nekaj let zapored, smo se tudi tokrat zbrali v restavraciji hotela Kongo v Grosupljem, saj imajo dovolj velik prostor za tako veliko druščino. Ob slovesu od starega leta se nas namreč zbere tudi več kot dvesto. Pa tudi z njihovo ugodno gostinsko ponudbo smo zadovoljni.

Za uvod v veselo razpoloženje je kaj hitro poskrbel Duo »MILITONI«. Milan in Toni sta resnično dobra in vse bolj priljubljena glasbenika. Njun izbor pesmi in melodij je tako širok in pester, da razveselita in na plesišče privabita tako staro kot mlado.

Organizatorji razvedrilnega programa so nam tokrat pripravili tudi razburljivo loterijsko igro Bingo, ki je nekako podobna stari tomboli. Bojan in asistentka Anita, ki sta igro vodila, sta igralce (igrali so skoraj vsi) kar dobro uro držala v napetem pričakovanju glavnega zadetka. Dobil ga je Viktor (168 €), ki je nato ves denar vložil za nakup srečk, tokrat izredno bogatega srečelova. To se mu je bogato obrestovalo, saj je poleg številnih vrednih dobitkov zadel tudi eno glavnih nagrad - sedemdnevno bivanje v počitniških hišicah v Čatežu.

silvestr-3Tradicionalni srečelov je bil tokrat izjemen. Imeli smo kar 1.200 dobitkov, zato so bogate nagrade silvestr-4(med njimi vikend paket za dve osebi v Thermani Laško, sedemdnevno bivanje v hiškah v Čatežu, zlatnina itd), kar vabile k nakupu srečk. Vsaka srečka je zadela, dobitek pa je nekajkrat presegal njeno vrednost. Pri srečelovu so nam tudi tokrat pomagale simpatične hostese: Jana, Anita, Maja, Monika, Urša, Manca in še ena Anita.

Vmes so lepo prednovoletno vzdušje popestrile odlične in atraktivne plesalke ter svetovne prvakinje DREAM GIRLS iz plesne šole Urška.

Ko je bilo veselje na višku, so se nekateri odpravili preizkušat še srečo v Cazino. Kako jim je bila naklonjena nam še ni uspelo izvedeti, baje pa so nekateri dobili kar znatno vsotico evrov.

Na veselem novoletnem srečanju smo pozabili na vse kar se nam je v odhajajočem letu slabega zgodili in si zaželeli vse najlepše v letu, ki že trka na duri. Lepe želje nam je v pozdravnem nagovoru zaželel tudi predsednik društva Gregor Gračner.