POVERJENIKI NA DOBENU

Poverjeniki-dZa zaključek leta so se 17. decembra na kmečkem turizmu Blaž na Dobenu sestali skoraj vsi poverjeniki društva. Sestanka sta se udeležila tudi predsednik društva Gregor Gračner in njegova namestnica Mirjam Kanalec. Oba sta povedala, da cenita in spoštujeta izjemno delo, ki ga opravljajo poverjeniki. Zahvalila sta se za ves trud, potrpežljivost in čas, ki ga poverjeniki nudijo članom.

V prvem delu druženja je socialni referent Rafko Jurjevčič predstavil delo, ki ga je opravil v preteklem obdobju.

Nadaljevali so poverjeniki, ki so poročali o svojem delu, in izpostavili perečo problematiko posameznih članov. Rafko je vse poverjenike pozval, naj se v poverjeniki-doprihodnjem letu udeležijo računalniškega tečaja, ki bo organiziran na društvu. Malo upiranja je bilo predvsem pri starejših poverjenikih, češ da so prestari za učenje. Rafko jih je vzpodbudil z besedami, da je brez osnovnega znanja računalništva v današnjem svetu že težko delovati, poleg tega pa delo poverjenika tudi zahteva določeno računalniško pismenost. Ob koncu so poverjeniki prejeli božičnice za člane, ki bivajo v domovih starejših občanov. Obiskali jih bodo še pred novim letom.

Sestanek se je zaključil v sproščenem vzdušju, domači gostilničar pa je raztegnil meh in vse zbrane vzpodbudil k petju.

Hvala poverjenikom in srečno v novem letu!

Logotip Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine

Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine je bilo ustanovljeno 5. decembra 1978 in združuje skoraj tretjino vseh slovenskih paraplegikov in tetraplegikov.
Namen in cilj društva je prostovoljno in neodvisno združevanje paraplegikov in tetraplegikov zaradi ugotavljanja in zadovoljevanja njihovih posebnih potreb ter zastopanja njihovih interesov.

Društvo paraplegikov
ljubljanske pokrajine
Dunajska cesta 188 - 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (01) 569-11-23
Telefaks: +386 (01) 569-11-24
GSM: 041 649-806 - 051 649-806

E-pošta: dlj.paraplegik@guest.arnes.si
Splet: www.drustvo-para-lj.si

Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 8731 144

Davčna številka:
SI 92039456

Twitter YouTube QR koda
mt_ignore Facebook