IZOBRAŽEVALNI TEČAJI SE NADALJUJEMO
b_200_0_16777215_00_images_stories_novice_tec-angl.jpg»KAR ZNAŠ, TO VELJAŠ!« - b_200_0_16777215_00_images_stories_novice_Tecaj-07.jpgTa rek velja za vse, zato pri društvu organiziramo različne izobraževalne tečaje – jezikovne, računalniške in šahovske. Trenutno v prostorih društva na Dunajski 188 v Ljubljani potekata dva tečaja. Začetni tečaj angleščine z dvanajstimi tečajniki vodi predavateljica prof. Barbara Ivančič iz Panteon College International, začetni tečaj iz računalništva pa vodi žal, le z nekaj tečajniki naš član Dušan Stritar.
Oba predavatelja sta začetne tečaje pri nas že vodila in oba sta bila pri slušateljih izredno priljubljena. Priključite se nam.