NAŠ SUAD MED TEKMOVALNO ELITO V BODYBILDINGU
b_150_100_16777215_00_images_stories_novice_Suad-fitnes.jpgFitnes zveza Slovenije je 17. novembra v novi športni dvorani v Medvodah priredila odprto državno prvenstvo Slovenije v fitnesu in bodybildingu. Prireditev je bila res veličastna, zanimiva in pestra. Prava paša za oči. Trajala je več kot štiri ure in se zaključila z odprto fitnes party, popestrile pa so jo plesne rockenroll skupine, navijaške in akrobatske skupine, pevci, plesalci in drugi.
Med številnimi »mišičnjaki,« ki so tekmovali v različnih skupinah in najlepše urejenimi tekmovalkami je izven konkurence nastopil tudi član našega društva Suad Hodžić, ki v fitnesu trenira kar petkrat tedensko, poleg tega pa dvakrat tedensko še košarko. Na vprašanje kaj mu fitnes pomeni je Suad omenil predvsem prednosti vadbe za ohranjevanje zdravja in telesne kondicije, poudaril pa je, da se ob tem počuti predvsem bolj moški. No, voditelj pa je dodal, da tako jeklenega stiska roke že dolgo ni občutil.